word deelnemer

Wil je meedoen met het Logistiek Platform Utrecht? Leuk! Je kan deelnemer worden door mee te doen in één of meerdere thema’s. Samen maken we de logistiek in de regio Utrecht een stukje innovatiever, duurzamer, veiliger en efficiënter.

Voordelen

Als deelnemer van het LPU kan je deelnemen aan (fysieke) bijeenkomsten die meerdere keren per jaar plaatsvinden. Tijdens deze bijeenkomsten kom je gemakkelijk in contact met andere leden om kennis en kunde te delen en samen onderzoeken uit te voeren. Verdere voordelen voor LPU-deelnemers:

  • Laat studenten kennis maken met de logistieke sector in regio Utrecht, bijvoorbeeld door hen mee te laten lopen of onderzoeken uit te laten voeren.
  • Wees als eerste op de hoogte van subsidietrajecten en andere mogelijk gunstige ontwikkelingen.
  • Het kost niks!

Via dit platform kunnen aangesloten bedrijven, overheden of kennisinstellingen de samenwerking opzoeken en kennis uitwisselen binnen de verschillende thema’s.

wat verwachten we van jou als deelnemer?

Als deelnemer van het LPU onderschrijf je dat samenwerking, kennisdeling en het benutten van netwerken nodig is voor het versterken van duurzaamheid in de regionale logistieke sector. Deze versterking lukt alleen samen, dus is een actieve betrokkenheid van onze leden van groot belang. Wij vragen van onze deelnemers dat zij:

  • dienen als aanspreekpunt van derde partijen en hen stimuleren zich als lid aan te melden bij het LPU;
  • kennis, ervaringen, kansen of mogelijkheden delen met de andere leden;
  • een actielijst opstellen en bijhouden waarmee de gemaakte stappen kunnen worden aangetoond.

aanmelden

Wil je actief bijdragen aan de verduurzaming van de logistieke activiteiten in provincie Utrecht? Word dan deelnemer van het LPU. Via onderstaand formulier kan je je schriftelijk aanmelden. We nemen je aanmelding in behandeling en bij goedkeuring nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Lid worden LPU