Terugblik event ‘Smart Logistics – Made in Utrecht’ op 10 juni

Op 10 juni vond het LPU event ‘Smart Logistics – Made in Utrecht’ plaats. De start-up hub Dotslash in Utrecht was het podium waar start-ups en scale-ups in de slimme logistiek hun ideeën konden pitchen. De jury, bestaande uit specialisten op het gebied van zero emissie, data in logistiek en slimme logistiek in de leefbare stad, en de circa 80 deelnemers gaven hun positieve en kritische feedback. Het was inspirerend om te zien dat Utrechtse bedrijven out-of-the-box denken en graag de samenwerking aangaan om (stads)logistiek slimmer en duurzame te maken.

Op het plein vóór Dotslash waren lichte elektrische voertuigen te bewonderen; een mooie blik in de (nabije) toekomst van de stadslogistiek !

Dit event werd georganiseerd samen met ROM Utrecht Region.

Samen de toekomst bereikbaar maken!

Het platform is de verbindende schakel tussen partijen in de logistieke sector in de provincie Utrecht. Iedereen is welkom om zich aan te sluiten bij het Logistiek Platform Utrecht (LPU). Post- en pakketbezorgers, toeleveranciers voor (groot)winkelbedrijven en restaurants, en midden- en kleinbedrijven in het algemeen. Ook partijen daaromheen, zoals data- en softwarebedrijven die actief zijn in de sector, kunnen zich aansluiten. Via het LPU kunt u gemakkelijk kennis delen, ervaringen uitwisselen of mogelijkheden voor samenwerkingen onderzoeken.

Verwante Artikelen