Duurzame goederenbezorging

Stadslogistiek is de duurzame oplossing voor goederenbezorging in Amersfoort en Utrecht

We willen allemaal dat onze steden schoner en rustiger worden. Dat er geen rijen met geparkeerde vrachtwagens in winkelstraten of kantoorgebieden staan, of dat we ’s morgens vroeg wakker worden van busjes die door de straten rijden op zoek naar parkeerplekken om daar de hele dag stil te staan. Stadslogistiek is de oplossing voor slimmer, duurzamer en toekomstgerichter vervoer van goederen binnen de stad.

Samenwerken aan stadslogistiek in Amersfoort en Utrecht

Wij werken samen met PostNL aan duurzaam vervoer. Leveranciers hoeven de drukke steden niet meer in te rijden en leveren de goederen aan onze hub. Aan de rand van Amersfoort en Utrecht zorgt POT als lokale hub dat alle goederen op de juiste manier opgeslagen of overgeslagen worden. Vervolgens wordt met elektrische vrachtwagens, bestelbussen en licht elektrische vrachtvoertuigen zoals cargobikes alles bezorgd in de stad. Zo werken lokale ondernemers en PostNL samen aan het verduurzamen van de logistiek in Nederland

Onze missie is om de logistiek in steden uitstootvrij, stil en overlastarm te maken. Wij bieden voor iedere pallet, iedere rolcontainer of elk pakket dat de stad in of uit moet efficiënt en uitstootvrij vervoer in de vorm van stadslogistiek.

Bron

Contact

Wil je meer weten over dit initiatief of project?
Beveel aan0 aanbevelingenGepubliceerd inLogistiek in de Leefbare Stad

Verwante Artikelen